Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
27 September 2020, 00:49:05
Startpagina Help Zoek Kalender Inloggen Registreren
Nieuws:

+  De Frutters
|-+  serieuze hoek
| |-+  U vraagt en wij helpen (Moderators: jerryke, Sherlock)
| | |-+  Bakingsoda (natrium bi-carbonaat)
« vorige volgende »
Pagina's: 1 [2] Omlaag Print
Auteur Topic: Bakingsoda (natrium bi-carbonaat)  (gelezen 5325 keer)
jerryke
administrator
hero
*****
Berichten: 8493



WWW
« Antwoord #15 Gepost op: 4 Augustus 2020, 05:50:45 »

.

Ik heb dat eens geprobeerd maar.... dat werkt voor geen botten! b_thumbsdown_20 b_thumbsdown_20 b_thumbsdown_20

Ik heb een eitje te pellen met Jerry! grrr

prof breng ze maar langs, dan doe ik het wel op mijn methode.... als de eitjes gekookt zijn warm water afgieten, onder stromend KOUD water ze afspoelen en als het water in de ketel of pannetje niet meer warm aanvoelt de eitjes 5 laten rusten in het koude water... dan droog ik ze af en geef een tik zodat de schaal breekt aan de botte kant van het eitje, dan rol ik die eens goed door mijn handen en dan schillen maar ... zijn het heel verse eitjes dan gebruik ik een koffielepeltje dat zet ik dan onder de schaal even draaien daarmee zodat de schaal loskomt dan kan de schaal er zo af.  {$default_grin_smiley}
Gelogd

Pagina's: 1 [2] Omhoog Print 
« vorige volgende »
Ga naar:  


Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!